Jäsenedut2018-10-03T14:11:53+00:00

Jäsenedut

Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät on neuvotellut jäsenetuja sinulle yhdistyksemme jäsen!

Frameda tarjoaa jäsenillemme kaksi koulutustaan:

-PULP RIOT Look & Learn

Tule inspiroitumaan ja nappaamaan ajankohtaiset värjäystekniikat ja -vinkit, joita on helppo toteuttaa liiketyössä. Koulutus pidetään upeassa Frameda Academyssä Kampissa.

Koulutuspäivän toteutta Riot Squad Finland, Rita Perna Allor (USA) ja Frameda.

Jäsenillemme -50% alennuksella! (norm 20e +alv)

Aika: Keskiviikko 10.10.2018 klo 10-16

Paikka: Frameda Academy, Kansakoulukuja 3, Helsinki.

Ilmoittautumiset: info@frameda.fi, 010 574 700 tai omalle edustajallesi Kati Vähätalo 050 440 9402 (Helsinki, Uusimaa ja Kaakkois-Suomi) ja Brit Haltunen 0400 367 425 (Espoo, Vantaa ja Länsi-Suomi)

-ELEVEN Australia:n kansainvälinen pääkouluttaja Melvin Royce Lane vierailee Frameda Academyllä torstaina 11.10.2018 klo 18:00!
Tule tutustumaan ELEVEN Australian rentoon ja muodikkaaseen tyyliin & leikkaus- ja stailausvinkkeihin Melvinin opastuksella.

Instassa

www.instagram.com/elevenaustralia

www.instagram.com/melvinroycelane

www.instagram.com/elevenaustralia_finland

Paikka: Frameda Academy, Kansakoulukuja 3, Helsinki.
Ovet auki 17, Showtime 18 – 19:30

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti! Frameda tarjoaa illan jäsenillemme!

info@frameda.fi, 010 574 2700 tai omalle edustajalle pääkaupunkiseudun edustajallesi: Kati Vähätalo 050 440 9402 tai Brit Haltunen 0400 367 425

Cutrin tarjoaa Lumenen tehtaanmyymälässä (Espoossa Kauklahdessa) ostoedun -25%! Etu koskee Lumenen kosmetiikkaa sekä Cutrinin pesu-, hoito-, ja muotoilutuotteita  (ei värituotteita). Edun saat näyttämällä jäsenkorttisi.

Lisäksi uudet Cutrinin väriasiakkaat saavat ensimmäisen liikekohtaisen värikoulutuksen ilmaiseksi. Cutrinin edut ovat voimassa toistaiseksi.

Erikoiskenkäliike Bellissima tarjoaa jäsenillemme -15% alennuksen valikoimastaan. Alennuksen saat jäsenkorttia näyttämällä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Tutustu Bellissimaan täältä: www.bellissima.fi

SUOMEN HIUSYRITTÄJIEN JÄSENEDUT:

PINNI tilauksesta, 30e etu/vuosikerta

HIUSUUTISET 6 x vuodessa

SANOMA Lifestyle aikakausilehtien alennus -40% ja Kids Median sarjakuvalehtien alennus on -30% kulloinkin voimassa olevan hinnaston määräaikaisista hinnoista

HIUSYRITTÄJIEN OIKEUSTURVA ensimmäinen yhteydenotto on ilmainen/sen jälkeen -15% toimenpide

TEHDEN internet;  ajanvaraus/kassaohjelma/asiakashallinta/tuotehallinta/varasonhallinta/raportit pilvipalveluna. Jäsenetu on -10% ohjelmiston hinnasta. Etu on voimassa niin kauan kuin on Tehdenin asiakas ja Suomen Hiusyrittäjien jäsen. Ensimmäinen kuukausi ilmainen.

T-PRINT KY painopalveluista jäsenetua

VIKING LINE risteilyt jäsenetuhintaan.

MATKAPOJAT lomalle edullisemmin! Baltian kiertomatkat ja Euroopan kaupunkilomat etu on -20% perushinnasta. Euroopan kiertomatkat, Kaukomatkat, Elämysisteilyt -50e/henkilö perushinnasta kun matkan hinta on yli 1500e.

KAIVOPUISTON KLINIKKA kauneuskirurgiset toimenpiteet jäsenetuhintaan. Alennus -5% kaikista operaatioista (myös pistoshoidot). Tarjolla laaja valikoima plastiikkakirurgisia hoitoja ja leikkauksia kasvojen, vartalon ja raajojen alueelle. Hoidot ovat korkealaatuisia, edullisia ja ne suorittaa aina kokenut ammattilainen. Klinikan plastiikkakirurgina toimii Heikki Penttilä, plastiikkakirurgian erikoislääkäri vuodelta 1998, lääketieteen tohtori vuodesta 2012. Heikki Penttilä on perehtynyt sekä korvaavaan, että kosmeettiseen plastiikkakirurgiaan.

ROLLMAX .NET kassa ja maksupääterullat rahtivapaasti liikkeisiin

-INDECORIAN OY kassapöydät yrityksen logolla ja odotustilan kalusteet jäsenedulla

RESTEL-HOTELLIT hotellimaailman edun saa suoraan Hiuyrittäjien sivulta yhteistyö nettilinkin kautta

SILMÄASEMA silmälaseista -23%, aurinkolaseista ja normaalihintaisista tuotteista -15%, mutta kuitenkin aina edullisemman tarjouksen S-bonus etukortilla. S-bonusta optikon palveluista ja tuoteostoksista, kuten silmälaseista, piilolinsseistä, aurinkolaseista ja muista näkemiseen liittyvistä tsrvikkeista

TALLINK SILJA LINE liittyminen suoraan Club Silver tasolle. Silver tason kortti ja sen tarjoamat edut matkoista ja risteilyistä. Perusalennus  -20% tietyistä normaalihintaisista tuotteista

NOTE SHOT OY Kassa ja ajanvarausjärjestelmistä -10%, integrointi omille  sivuille -50%, maksupäättekassan ostajalle nettiajanvaraus veloituksetta. Kassapaketti sisältää asennuksen ja koulutuksen.

TITANO SOLUTIONS Kassa ja maksupääte samaa laitteessa (kämmenkassa) avausmaksuista -50%, nettivaraus -100%

TIMMA 2kk maksuton kokeilu kalenteri- ja ajanvarausjärjestelmään

INSPECTOR BROS AERIAL OY parturi-kampaamoon 360-kierroksella näkyvyyttä. Virtuaalikierroksen rakentaminen. Voidaan lisätä Google Maps palveluun. Linkki toimii suoraan selaimessa. Mahdollista upottaa kuva, hinnasto, aukioloaikoja jne. Käyttötuki ja toimivuustakuu.

LISÄKSI SUOMEN HIUSYRITTÄJIEN

KOULUTUKSIA/JÄSENRISTEILYT/ULKOMAAN KOULUTUS-JA MESSUMATKATjäsenetuhintaan. Osa tapahtumista ilmaisia tai omakustannehintaisia

JÄSENNEUVONTA Jäsenneuvonnasta saat apua yrityksesi ongelmiin ja kysymyksiin

KONSULTOINTIPALVELUT Konsultointipalveluita voi tilata oman yrityksen kunnostamseen, kehittämiseen tai toiminnan muuttamiseen jäsenhinnalla

SOPIMUSNEUVONTA Sopimusneuvontaa jäsenmuodon mukaisesti sopimusten solmimiseen, muuttamiseen ja irtisanomiseen

KANNATUSJÄSENINÄ OLEVIEN TUKKUREIDEN EDUT JÄSENISTÖLLE

NUORISOJAOSTO YOUNG PROS suunnattu aloittaville ja uransa alussa oleville yrittäjille

Liity jäseneksi

Tapahtumat

Suomen Hiusyrittäjien sivuille