Käyttöehdot

Käyttöehdot

1. Yleistä

Tämän palvelun omistaa Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät.
Palvelu toimii internetissä.
Palvelu on tarkoitukseltaan kotisivu, jolta kuluttajat sekä kampaamoalan yritttäjät saavat tietoa yhdistyksestä.
Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja, esimerkiksi täyttääkseen juridisia vaatimuksia tai toteuttaakseen toiminnallisia muutoksia.

2. Palvelun sisältö

Sivusto toimii Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien viestintäkanavana sekä tarjoaa Jäsenyrityksille liiketoimintaa edistävää tietoa.

3. Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien ja jäsenyritysten välinen sopimus

Mikäli jäsenyritys tietoisesti käyttää palvelua väärin tai muuten pyrkii vahingoittamaan palvelua tai sen ylläpitäjää, on Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät RY:llä on oikeus poistaa jäsenyrityksen käyttöoikeudet.

4. Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien vastuu

Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät pyrkii tarkistamaan sivustoillaan esiintyvän Materiaalin mahdollisimman huolellisesti, jotta sivustot eivät tulisi sisältämään yllä mainittuja negatiivisia elementtejä.

5. Referenssioikeus

Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät voi käyttää jäsenyrityksen sekä kannatusjäsenten nimeä ja logoa referenssinä markkinointimateriaalissaan.

6. Vastuu Palvelusta

Siinä laajuudessa, kuin pakottava laki sallii, Palveluntarjoaja rajoittaa vastuunsa kaikista välillisistä vahingoista, kuten esimerkiksi menetetyistä tuloista, voitoista tai tiedoista, sekä taloudellisista menetyksistä tai epäsuorista ja erityisluonteisista vahingoista tai rangaistuksen luonteisesti tuomittavista korvauksista. Lain sallimissa rajoissa Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien kokonaisvastuu mistä tahansa näiden ehtojen alaisista vaatimuksista rajoittuu palveluiden käytöstä käyttäjän Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien maksamaan summaan. Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjien ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita ei ole voinut kohtuudella ennakoida.

7. Muutokset käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamalla muutoksesta kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksen voimaantuloa.

8. Riitatilanteet

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki asiat pyritään kuitenkin aina ensisijaisesti ratkaisemaan sovittelemalla. Jos yhteisymmärrykseen ei päästä, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin