Tervetuloa Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjiin!

Pääkaupunkiseudun Hiusyrittäjät on  Suomen suurin ja yksi vanhimmista hiusalan yhdistyksistä – jo 100 vuotias! Vuodet eivät kuitenkaan meitä rasita, sillä olemme aikaamme seuraavia ja aktiivisia.

Kuulumme Suomen Hiusyrittäjiin, joka on parturi-kampaamoalan yrittäjien toimialajärjestö.

Toimintamme on monipuolista. Tarjoamme jäsenille ammatillista ja liikkeenhoidollista koulutusta, unohtamatta kuitenkaan virkistäviä vapaa-ajan tapahtumia, joissa voi rentoutua ja tutustua kollegoihin, sillä verkostoituminen on erittäin tärkeää myös meidän alallamme.

Miksi kannattaa olla mukana? Yhdessä olemme enemmän!

Vain me itse saamme alamme arvostuksen nousuun. Yhteistyökumppanimme tuovat meille Euroopan viimeisimmät uutuudet, niin muodin kuin tuotteiden osalta. Jäsenenä saat rahanarvoisia etuja!

Hae jäseneksi täyttämällä liittymiskaavake tästä linkistä

Yhdistyksemme puheenjohtajan puhelinnumero on 0415011440.

Hallituksen jäsenet

Sini Silfvenius-Bart

Susana Kontio (o.s. Martinez)

Sihteeri